Min första kärlek var svensk talande flicka från ..

Olen etsinyt ehdokastani usean eri vaalikoneen avulla, mutta koneet reistailevat koska aina kärkisijoille tulevat Vihreät, RKP, Kokoomus ja joskus myös Demarit. Siellä pitäisi olla vasemmisto, sillä olenhan mieleltäni vasemmistolainen.

Nuorena ihanteeni oli Neuvostoliitto, odotin vain maailman vallankumousta, jolloin valtiot lakkaavat olemasta ja sodat muuttuvat tarpeettomiksi.
Lähimpänä tätä ihannettani on nyt Euroopan Unioni.
– Vaalikoneissa EU -myönteisyys tiputtaa aika monta vasemmistolaista ehdokkaiden joukosta.

Kun tulin vanhemmaksi huomasin, että Neuvostoliitto ei ollutkaan niin hyvä maa kuin olin luullut, ihmisiä kohdeltiin huonosti, tehtaat tuottivat huonoa laatua ja Neuvostoliitto hyökkäsi naapurimaihin säännöllisin väliajoin. Eikä Venäjä ole sen parempi, se on useita kertoja lyhyen olemassaolonsa aikana hyökännyt naapurimaihin. Ja hyökkäsihän Neuvostoliitto myös Suomeen, vaikka ei sitä silloin moni pitänyt todennäköisenä. Venäjä haluaa Neuvostoliitoksi.
Mutta Nato-maihin Neuvostoliitto eikä myöskään Venäjä ole koskaan hyökännyt. Siksi haluan Suomen Natoon.

– Tässä vaiheessa vaalikoneet tiputtavat listoilta koko vasemmiston ja ison osan muutakin puoluepoliittista kenttää. Silti uskon tasa-arvoon, humanismiin, luonnonsuojeluun ja hyvään elämään, demokratiaan.

Därför jag tror att jag måste välja någon från SFP, eller hur?